hola

Cartells de festa majorLa Ciutat - La Ciutat

La Regidoria de Cultura ha demanat la participació ciutadana per escollir el cartell de la Festa Major d'Estiu 2014 i atorgar així els 500 euros del Concurs del cartell. Ara ja s'ha entrat en la fase de votacions, que es fan a través del web municipal www.staperpetua.cat, on hi ha un banner a la columna de la dreta per accedir directament a veure els cinc cartells finalistes i votar el que més agradi a cadascú. El resultat es farà públic a la Nit de la Cultura. Fins a l'11 d'abril, hi ha temps per participar en l'elecció del cartell de la Festa Major de Santa Perpètua de Mogoda que se celebrarà els dies 5, 6, 7 i 8 de setembre. Al tancament d'aquesta edició ja s'havien pronunciat unes 420 persones. Aquesta és la darrera fase del Concurs del cartell de Festa Major d'Estiu, convocat per la Regidoria de Cultura i la Comissió de Festa Major i amb un únic premi per al guanyador de 500 euros. Al certamen, s'hi van presentar disset treballs. Un primer jurat, format pels membres de la Comissió de Festa Major, representants dels Mitjans municipals de comunicació i l'equip tècnic del Servei de Cultura, van fer una primera votació i els cinc amb major puntuació són els que s'han declarat finalistes i que ara la ciutadania pot votar. El sistema de vot és a través de la pàgina web de l'Ajuntament www.staperpetua.cat. Allà a la part dreta trobareu un banner que diu Festa Major 2014; Vota el cartell! i us dirigeix a veure els cinc candidats. Els cartells es poden fer en gran per observar-los bé i decidir quin és el que reflexa millor l'ambient festiu perpetuenc. En aquella mateixa pàgina, trobareu les opcions per votar per un dels cinc cartells i decidir la imatge de la Festa Major 2014.

La regidora de Cultura, Neus Garcia, ha subratllat que "la participació ciutadana és molt important per a nosaltres i, per això, hem buscat fórmules per facilitar-la i incentivar-la". Aquest és el tercer any que s'escollirà el cartell de la Festa Major de Santa Perpètua amb la participació ciutadana a través de votacions populars. El primer cop es van fer a través del facebook creat per a la Festa Major i, l'any passat, ja es va fer servir el sistema actual a través del web de l'Ajuntament.

Neus Garcia ha recordat que "els cinc autors finalistes saben que ho són, però desconeixeran qui d'ells ha guanyat fins el moment en el qual la presentadora de la Nit de la Cultura faci públic el veredicte". La Nit de la Cultura se celebrarà el 25 d'abril i en el decurs de la mateixa també s'atorgarà el Premi Cultura. En aquest cas tampoc se sabrà qui obtindrà el guardó d'entre els tres finalistes, que són Joan Soley, Elvira Tura i Josep Ventura, fins a la mateixa celebració.

0
0
0
s2sdefault