Esports - Sport Sala

El sènior de l'Sport Sala va guanyar diumenge el Riudellots per 5 a 4 i va trencar una ratxa de tres derrotes seguides. Els de la nostra localitat li van donar la volta al marcador en el darrer minut.

Javi havia avançat els perpetuencs al minut 4, però, després, els visitants van fer dos gols seguits. L'Sport Sala va capgirar el resultat amb gols de Félix i Oliver. El Riudellots va reaccionar i va marcar altres dos gols.

En el darrer minuts, l'Sport Sala va fer dos gols, un d'Edgar i un altre de Félix, que li van donar la vuitena victòria de la temporada. Els de Roberto Domínguez ocupen la vuitena posició amb 25 punts, però estan a només tres del tercer classificat, el Vilamajor. La propera jornada, aniran a la pista del Roger's Atlètic Català, el penúltim classificat amb només set punts.