hola

PanricoActualitat - Panrico

El judici sobre l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de Panrico s'ha ajornat aquest matí fins al 6 de maig. La sala del Social de l'Audiència Nacional ha pres aquesta decisió davant l'absència d'un dels demandats, representant sindical de la planta de Valladolid, que ha presentat un justificant d'intervenció quirúrgica. Més d'un centenar de treballadors de Panrico Santa Perpètua s'han desplaçat fins a Madrid i estaven concentrats a les portes de l'Audiència amb treballadors de Coca-Cola. Quan s'ha conegut la suspensió del procés, els treballadors han tallat durant uns minuts el carrer de Goya.

 

Els treballadors de Panrico Santa Perpètua estan en vaga des del 13 d'octubre, fa més de cinc mesos. L'ERO denunciat i el judici pel qual s'ha ajornat avui fins al 6 de maig inclou l'acomiadament de 745 treballadors, dels quals 234 pertanyen a la fàbrica de Santa Perpètua.

El president del comitè d'empresa de Panrico Santa Perpètua, Ginés Salmerón, no ha volgut confirmar si els treballadors podran mantenir un mes més la vaga indefinida i també volen saber si l'empresa pot aportar més solucions que els que ha aportat fins ara en el procés de mediació.

La direcció de Panrico volia suspendre aquest judici argumentant que està en marxa una mediació per part de la Generalitat. En aquest procés s'ha ofert en les últimes hores una rebaixa del número d'acomiadaments a la fàbrica perpetuenca. Segons ha apuntat Salmerón, la proposta de la Generalitat és un pas endavant, però cal continuar negociant i els treballadors faran les seves pròpies propostes.

Foto: Treballadors de Panrico davant l'Audiència Nacional / ACN

0
0
0
s2sdefault