Esports - Bàsquet

El sènior masculí A del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte contra el Sinera per 63 a 85. Aquesta és la derrota número 21 que encaixa aquesta temporada el conjunt perpetuenc, que només ha sumat dues victòries.

El primer quart va ser força igualat i va acabar amb un resultat d'11 a 14. El segon quart va ser decisiu. Els perpetuencs van baixar el ritme, mentre que els visitants van estat molt encertats. Així, al descans, el marcador era de 23 a 48.

A la represa, el Santa Perpètua va intentar reaccionar, però el Sinera va demostrar perquè està situat a la zona alta de la classificació i va mantenir, si fa no fa, les diferències. El tercer quart, va acabar amb un 47 a 69.

Durant el darrer quart, el Santa Perpètua es va arribar a col·locar a quinze punts, 56 a 71, però els visitants van reaccionar i no van permetre la sorpresa. Raúl, amb 25 punts, va ser el màxim anotador dels locals.

El proper cap de setmana, els perpetuencs jugaran a la pista del Mataró C.