Esports - Futbol

La Fundación va perdre aquest dissabte contra l'Escuela de Futbol Base de Ripollet per 2 a 5. Només començar el partit, els visitants van avançar-se i amb aquest marcador de 0 a 1 es va arribar al descans.

Al començament de la segona part, va arribar el 0 a 2. La Fundación va intentar reaccionar, però va acabar patint una nova derrota. Els gols locals els van fer Aaron i Cristian.

El proper cap de setmana, els perpetuencs jugaran al camp del Can Colapi de Terrassa B, que ve de perdre per 8 a 0 contra el Júnior B. Tant la Fundación com el Can Colapi B estan situats a la zona baixa de la classificació amb deu punts.

La Fundación va caure dissabte a casa contra l'Escuela de Fútbol Base de Ripollet per 2 a 5. Els perpetuencs es mantenen a la zona baixa.