Esports - Futbol

El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va guanyar el cap de setmana per 1 a 9 al camp del cuer, el Can Regasol-Bigues. Els de Ferran Galobardes no van tenir problemes per sumar una nova victòria i s'apropa una mica més al títol de lliga.

Al minut 15, el Santa Perpètua ja guanyava per 0 a 3. Al descans, el resultat era de 0 a 5. El Can Regasol va fer el gol de l'honor quan el marcador era de 0 a 8. Iván va marcar dos gols; Moreno, tres, i Luque, quatre.

Els perpetuencs són líders amb 61 punts, catorze més que els seus dos immediats perseguidors, la Penya Blanc-i-blava de la Roca i l'Almeriense, que no van poder jugar el cap de setmana i tenen, per tant, un partit menys.

Diumenge, el Santa Perpètua jugarà a casa contra el Montmeló B, que està situat a la zona baixa de la classificació.