hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

l'entitat. Associació catalana Vovinam VietVoDao

Quin és el vostre objectiu?
Som un grup de dansa tradicional catalana que vol preservar i mantenir viva una de les nostres tradicions: el Ball de Gitanes, folklore arrelat a les comarques del Vallès. Les Gitanes són cultura, tradició i folklore. És important recordar per què ha sorgit aquest ball i què significa. Creiem que tota cultura si es manté viva, permetrà no perdre l’essència de la nostra terra. El Ball de Gitanes és molt curiós i concret, ric en tradició però reduït en terreny, ja que només es balla en pobles del Vallès. Les nostres arrels són les que ens identifiquen en tot allò que fem i que sentim i serà el que recordaran els nostres fills, nets i netes.

Quins són els valors que voleu transmetre?
La dansa pot ser una pràctica molt enriquidora en diversos àmbits de la nostra societat i pot transmetre diferents valors. En el Ball de Gitanes promovem la cooperació, gràcies a realitzar assajos conjunts i ballar conjuntament. També fomentem el respecte entre els membres del grup i cap als altres, la integració en el grup i en l’entorn són igualment importants, donant oportunitat a tot aquell que en vulgui formar part. La col·laboració i l’intercanvi és un altre aspecte que també es treballa, ja que compartim amb altres grups el que aprenem durant tot el curs.

Qui pot formar part de l’entitat?
Tothom qui vulgui pot formar part de l’entitat a partir dels tres anys d’edat i fins que el cos aguanti.
En l’actualitat conformen l’entitat entre balladors, assajadors i col·laboradors, unes 50 persones.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
Treballem una tradició, promovent la cultura i el ball. A diferència d’altres danses, el Ball de Gitanes és poc conegut i volem que perduri durant molts anys. És una dansa que habitualment passa de pares a fills, perquè els seus avis ja ballaven Gitanes. Gràcies a això, la memòria històrica ens remunta al segle XIX, que en tinguem coneixement, a Catalunya i a Santa Perpètua de Mogoda, on es balla fa molts anys.Les activitats

febrer a maig
Ballades de roda a diferents pobles del Vallès

març
Ballada de Festa Major d'hivern

maig
ballada de roda a Santa Perpètua Trobada de gitanes a Montserrat

setembre
ballada de Festa Major d'estiu. Cap de setmana a la ciutat gitanera a Calella

Octubre
III Festival infantil de dansa

Altres activitats on es col·labora: Festa catalana de Barcelona, Festes Majors de barri, Fira del comerç, Festa Arbre de Santiga. També hem realitzat un intercanvi cultural amb el poble de Sant Carles de Peralta d’Eivissa.

Contacte

Mail: balldegitanes.santaperpetua@gmail.com
Facebook: balldegitanes.santaperpetua
Telèfon: 615 50 54 98 / 640 08 83 04

0
0
0
s2sdefault
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

l'entitat. AMPA Els Aigüerols

Quin és el vostre objectiu?
Som una associació voluntària de famílies amb la missió de col·laborar amb el centre en la seva organització i funcionament, promoure la participació de pares i mares dins la comunitat educativa, contribuir a millorar la vida escolar i vehicular la comunicació entre les famílies i l’escola. Enguany, la nostra escola i nosaltres com a AMPA celebrem deu anys de vida.

Quins són els valors que voleu transmetre?
Com a AMPA impulsem el treball en equip, el compromís, la solidaritat i el respecte i l’empatia. A més, des de l’Associació de mares i pares estem impulsant un treball comunitari per millorar els bons hàbits de salut i alimentació. Com a entitat també intentem ser innovadores i per això organitzem xerrades durant el curs per a pares i mares per tal que puguin créixer com a educadors. D’aquesta manera hem fet tallers sobre com afrontar la mort i explicar-ho a la infància, o activitats de foment d’hàbits saludables, entre d’altres.

Qui pot formar part de l’entitat?
Poden formar part de l’entitat totes les famílies que tinguin algun fill/a escolaritzat a l’escola Els Aigüerols. Aquest curs 153 famílies són sòcies de l’AMPA.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
Ens agrada ser part activa del teixit associatiu de la nostra ciutat i per això intentem ser-hi presents a les diferents activitats que tenen lloc, tant les que impulsa l’ajuntament com les d’altres entitats locals. Tot i que la nostra acció se centra en el dia a dia de l’escola també potenciem la relació dels pares, mares i alumnes amb les diferents entitats i associacions. Per a nosaltres, l’educació no es dona només a les aules i intentem traslladar-ho a tots els àmbits de la vida quotidiana.

Les activitats

Gener
Participació a la cavalcada de Reis

Febrer
Festa del Carnestoltes i Escape Room

Març
Participació a les portes obertes de l'Escola Els Aigüerols

Juny
Festa anual de l'AMPA i sopar de germanor de l'escola

Novembre
Festa de la Tardor amb xocolatada

Desembre
Participació a la Fira de Nadal de Santa Perpètua

 

Durant el curs s'organitzen activitats i tallers en el marc de l'escola de mares i pares. Contacte

Telèfon: 655 911 077 
Mail: info@ampaelsaiguerols.com
F
acebook: www.facebook.com/AMPAElsAiguerols
Twitter: @Aiguerols
Web: www.ampaelsiaguerols.com

0
0
0
s2sdefault
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

l'entitat. Club Hoquei Santa Perpètua

Quin és el vostre objectiu?
Més enllà dels resultats esportius, que també són importants, l’objectiu primordial és que els infants gaudeixin practicant el nostre esport. La bona entesa entre tècnics, jugadors, famílies i junta directiva fa realitat els objectius de cada temporada. Fa un parell d’anys vàrem aconseguir l’ascens a primera catalana amb l’equip sènior, que va ser una fita molt important per a nosaltres, especialment perquè la pràctica totalitat dels jugadors estan formats al club. El futur competitiu de l’entitat el marcarà principalment el treball que estem fent a la base. Per aconseguir aquests objectius l’actual estructura del Club es fonamenta en tres àrees bàsiques de treball (Àrea Esportiva, Àrea Econòmica i Àrea Social) amb les quals es pretén potenciar al màxim totes les categories i, molt particularment, el que ha de ser el futur del Club, la base. D’altra banda la remodelació de la pista del Parc Esportiu és molt important per refermar el nostre creixement.

Quins valors voleu transmetre? 
El Club Hoquei Santa Perpètua es una entitat esportiva sense ànim de lucre que fomenta l’hoquei sobre patins, tot formant joves esportistes basant-se en un projecte esportiu, educatiu i social, el qual és l’ideari de l’entitat, des de fa mes de 45 anys. L’hoquei patins és un esport que potencia la psicomotricitat i la coordinació de moviments, cosa que el fa molt desitjable pel desenvolupament psicomotor dels infants. Aprenen a patinar, s’ho passen bé, s’endinsen en el món de la competició i aprenen a respectar les regles del joc, un joc que es desenvolupa en equip, per la qual cosa es fa necessari posar èmfasi en la cooperació de tots els jugadors. D’altra banda, cal recalcar l’important nombre de noies que juguen en els nostres equips de base ja sigui a equips mixtes o femenins ajudant a fomentar la igualtat.

Qui pot formar part de l’entitat?
Tota persona interessada en practicar l’esport de l’hoquei patins. Actualment tenim 115 fitxes de jugadors/es federats. Tot projecte esportiu requereix d’un important sustent econòmic per tal d’aconseguir desenvolupar-se i consolidar-se com a tal. És per això, que és molt important l’aportació de les famílies dels jugadors i la col·laboració dels nostres patrocinadors, especialment l’empresa DALMEC. Estem estudiant diferents formats perquè més persones es puguin vincular al nostre club.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
Donar una sortida esportiva de qualitat als nens/es i joves del nostre poble per facilitar la pràctica d’un esport, que tan necessari és avui en dia degut als hàbits cada cop més sedentaris de la nostra societat.


Les activitats

La principal activitat del club es la participació de 17 equips de totes les categories a les competicions de la Federació Catalana de Patinatge.
D’altra banda, des de l’àrea social del club s’organitza una festa molt especial per Nadal, un campus el mes de setembre i també participem a la Festa de L’esport que organitza l’Ajuntament el mes de juny.

Contacte

Dimarts i Dijous al Pavelló municipal d’Esports (Av. Girona 7) de 17.30 a 21 h
Web: hoqueisantaperpetua.org 
Instagram: chsantaperpetua
Facebook: Club Hoquei Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

l'entitat. Associació catalana Vovinam VietVoDao

Quin és el vostre objectiu?
El nostre objectiu principal és difondre el Vovinam VietVoDao que és l’art marcial Vietnamita més practicat al món.

Quins són els valors que voleu transmetre? 
Per a la nostra entitat és important transmetre valors com el respecte, el treball en equip, l’esforç i la superació, l’esportivitat, la solidaritat i el companyerisme. De fet, el nostre lema ja diu molt del nostre sentiment cap a les altres persones “Ser fort per ser útil”

Qui pot formar part de l’entitat?
Qualsevol persona pot formar part de la nostra entitat. Acceptem a tothom que estigui interessat per aquesta art marcial. No hi ha limitació pel que fa a número de socis. Ens podeu trobar al pavelló d’Esports de Santa Perpètua que és la nostra seu. Donem classes els dilluns, dimecres i divendres de 20 a 21.30 hores.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
Oferim un art marcial molt dinàmic, amb treball individual, en parelles i equips, treballem el combat de competició, i treball especific amb armes tradicionals. A més, aportem la nostra gran experiència en la defensa personal amb seminaris periòdics oberts a tothom. A part d’això comptem amb professorat amb formació continuada.


Les activitats

Juny
Sortida a França a fer un seminari amb els nostres companys de Vovinam Occitan

Juliol
Seminari de defensa personal femenina

Octubre
Seminari de Vovinam obert a tothom i seminari de defensa personal femenina.

Novembre
Seminari amb companys de Vovinam de París, i seminari de defensa personal mixteContacte

Mail: vietvodaocat@hotmail.com
F
acebook: @vovinamcat
Web: http://www.vovinam.cat

0
0
0
s2sdefault
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

l'entitat. Club Esportista Fondistes Fem Força

Quin és el vostre objectiu?
Som una entitat esportiva que fomenta la pràctica de l’atletisme. Ens vam constituir l’any 2004 gràcies a la unió de diversos fondistes de Santa Perpètua amb la necessitat de formar part d’un club i poder entrenar conjuntament. L’any 2013, després de veure que les curses escolars del poble s’omplien de joves a qui els agradava córrer, vam decidir que era el moment de crear l’escola d’atletisme. Vam començar amb un petit grup i avui dia som mig centenar de nens i nenes a més d’un grup d’adults que ha anat creixent.

Quins valors voleu transmetre? 
Malgrat que les competicions són individuals, el 90% de l’activitat es basa en entrenaments grupals. És en aquestes sessions on volem transmetre el respecte entre companys, la unitat, la importància de l’esforç i altres valors per créixer com a persones.

Qui pot formar part de l’entitat?
Som un club petit però, tot i així, hi ha una cinquantena de nens i nenes dividits en tres grups d’entrenament en funció de la seva edat i nivell, cadascú amb el seu tècnic. A més, hi ha un grup d’uns vint adults també dirigits per un tècnic. El nostre club està obert a qualsevol persona major de set anys amb ganes de gaudir en companyia de gent que comparteix la mateixa afició millorant també el seu nivell. Qualsevol veí del poble pot venir a conèixer-nos sense cap compromís a l’Escola Bernat de Mogoda els dimarts i dijous de 19:00 a 20:30 h.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
La nostra entitat cobreix una necessitat que tenia Santa Perpètua: promocionar la pràctica d’esport entre la gent que, pel seu compte, no s’hauria iniciat al món de l’atletisme. Cada cop més veiem l’interès del nostre veïnat a l’hora de participar a les curses que s’organitzen a la nostra ciutat.


Les activitats

2 i 23 de Juny:
· Els 10 de Santa, cursa que s’emmarca dins la Festa de l’Esport.
· El nostre club porta la Flama del Canigó el dia de Sant Joan.
Principis de novembre: 
Night Trail Santa Perpètua 
· Tot l’any:
Participem en les set curses que s’organitzen al nostre municipi

Contacte

Dimarts i Dijous a l’Escola Bernat de Mogoda de 19 a 20.30 h
Web: www.fondistes-pepa.org
Instagram: ceffemforca

0
0
0
s2sdefault
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

l'entitat. Mogoda Gospel

Quin és el vostre objectiu?
Som un cor de Gòspel que va néixer el 2011, després que un grup de dones s’ajuntessin al voltant de dos tallers de Gòspel. El resultat d’aquests tallers i cursos del 2011 va ser tan engrescador que van decidir unir-se de manera més estable i formar el cor de Mogoda Gòspel a Santa Perpètua. Des d’aleshores el nostre cor, ha estat en moviment, aprenent i compartint els nostres coneixements amb companys diferents. Realitzant concerts, actuacions i col·laboracions per tal de portar els ritmes, el cant i la temàtica de la música Gospel a Santa Perpètua i a la resta del territori del Vallès Occidental. El nostre objectiu anual és fer créixer el cor dotant-nos a més de recursos propis i materials per poder realitzar els nostres concerts amb micròfons i amplificadors. A més, estem fent publicitat de les nostres activitats amb un disc que vam gravar l’any passat amb alguns dels nostres temes.Volem seguir treballant per poder oferir més concerts, fent créixer l’entitat i publicitant-nos!

Quins valors voleu transmetre? 
Entenem que el cor de Mogoda Gòspel és un cor majoritàriament femení. Les dones estem en una situació social de vulnerabilitat jurídica i política, per això tenir un entorn de respecte i bona convivència és per a nosaltres de vital importància i seguirem treballant per a que la música ens ajudi a crear un ambient de tolerància. Volem transmetre aquests valors de tolerància i respecte. La música, el Gòspel i aquest cor ens ha ajudat a totes a trobar un espai en el qual poder expressar-nos sense cap mena de barrera o problema. La música en cor és fer equip, fer pinya, escoltar i fer que t’escoltin des de la pràctica del silenci i de l’harmonia. Creiem que la música Gòspel i en cor, facilita la bona convivència i el treball en equip primordial per fer que funcionem correctament. Per a nosaltres és totalment important transmetre aquest respecte i aquest treball en equip a tots els socis, als futurs socis i allà on cantem. La música i el Gòspel ens han d’ajudar a transmetre felicitat i bon rotllo allà on cantem.

Qui pot formar part de l’entitat?
La nostra entitat està oberta a qualsevol persona independentment de la seva condició, de 15 anys en endavant.
Enguany celebrem el 10è aniversari i és per això que tenim una programació especial. Durant aquests anys el nombre d’associats ha anat augmentant i aquest curs en som 13.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
Com a cor de Gòspel a més de poder transmetre la música Gòspel en les seves variants al municipi, ja sigui amb cançons més tradicionals que interpretaven els esclaus dels Estats Units com amb cançons més modernes com alguna de Queen o de Madonna que també formen part del nostre repertori, creiem que aportem un espai dinàmic, divertit, obert i reflexiu on créixer de manera col·lectiva sense cap mena de tabú. La música ajuda a fer créixer el cor i l’ànima i la música Gòspel, a més, amb els seus ritmes i la seva música plena de sentiment i passió, pot aportar al municipi un espai totalment diferent.


Les activitats

Ara mateix no tenim dates tancades de les activitats que realitzarem, però la idea és continuar participant en la mostra d’entitats i fer cap al maig-juny una jornada intensiva a una casa de colònies que segurament estarà obert a totes les persones del municipi i amb la col·laboració d’un altre cor del Vallès.

Contacte

Mail: mogodagospel@gmail.com
Instagram: Mogoda gospel
Facebook: Mogoda gospel

0
0
0
s2sdefault