hola

Welcome, Guest
Benvingut!

TOPIC: Carta d'agraïment

Carta d'agraïment 10 years 10 months ago #1

Estimats lectors,

Aquesta carta és d'agraïment. Agrair a un grup de persones que s'han pres seriosament la meva situació.
Sóc una veïna de Comillas (Can Folguera), des de desembre de 2010 he estat intervinguda quirúrgicament en diverses ocasions per finalitzar el passat octubre amb l'amputació de la meva cama dreta.
Voldria, en primer lloc, agrair a la regidora María Ángeles Sánchez la seva dedicació en fer tot el possible (dins la legalitat) per tal que la meva vida al sortir de l'hospital -després de set mesos- fos el més "normal" possible.
En segon lloc, agrair a tot el Departament de Serveis Socials el seu interès i tracte personal.
En tercer lloc, agrair la regidora Carme Araque el seu interès personal i la seva feina per efr de pont entre les regidories d'Habitatge i Serveis Socials.
En quart lloc, agrair de manera especial al regidor Francesc Rodríguez el seu interès, la seva constància i que la seva feina no tingui "color".
Jo he estat militant socialista, tots els abans mencionats em coneixen com a tal, però cap d'ells ha mirat aquesta vessant de la meva vida... només han vist l'evident! Amb una cama amputada... com es pot viure en un pis de Comillas?
Per aquestes raons: gràcies al department de Serveis Socials; gràcies al regidor Francesc Rodríguez; gràcies a la regidora Carme Araque per treballar per què avui tingui un habitatge (gràcies Carme!)
I gràcies a la regidora M. Ángeles Sánchez per tota la seva dedicació, a més a més a nivell personal ella i tota la seva família m'han ajudat i acceptat amb els límits de la meva discapacitat.
Per tot això, he tornat a creure què existeixen les bones persones i els bons polítics: gràcies, gràcies, gràcies.


Pilar Campoamor (Can Folguera) 17 de juny de 2013
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.105 seconds