hola

El Castell de focs i el concert d'Scarlets and The Femme Soul Band van posar el punt final aquesta passada nit a la Festa Major 2018 de Santa Perpètua de Mogoda. Un programa festiu que va començar i acabar amb novetats ja que el concert de dilluns a la nit era nou i que el pregó va ser diferents amb Planeta Impro fent un espectacle d'ImproShow.


Tot i faltar la valoració amb les comissions de Festa i Deskoncerts i la de tots els agents que participen activament en l'organització així com recollir les opinions de la ciutadania, el regidor de Cultura, Marçal Solà, es mostrava anit satisfet d'aquesta Festa Major perquè "les noves propostes han estat ben rebudes amb bona presència i no s'han produït incidències greus".
Una de les novetats ha estat la nova infraestructura de la Rambla que a les orquestres els ha anat molt bé perquè el so ha estat millor. Solà aposta per continuar amb aquest model l'any vinent.

L'objectiu del canvi d'infraestructura de l'espai Rambla i les noves activitats com els concerts vermut han tingut bona resposta, segons el regidor de Cultura, que comenta que cal treballar la participació en aquesta zona degut al canvi generacional.

Marçal Solà destaca que dissabte va ser el dia amb més afluència de públic d'aquesta Festa Major.

El regidor de Cultura ha agraït a totes les entitats la seva implicació en aquesta Festa Major "que no seria possible sense elles i les activitats que organitzen".

Ahir dilluns, la gran novetat va ser l'Aigua-fest que es va desenvolupar a la plaça de la Vila amb dos inflables d'aigua i múltiples opcions de jugar amb aquest element. Les possibilitats de joc anaven des d'infants molt petits que podien fer jocs més tranquils com pescar ànecs o llençar boles amb un esprai, a d'altres més mogudes com la batalla de globus o provar punteria amb el risc d'un altre de mullar-se, també el joc de les galledes va tenir molt èxit i els més tranquils es van remullar passant pels arcs.

Els participants tenen clar que ha estat un encert i si fos per ells, l'any vinent tornarien a programar-la.

La pluja va fer canviar l'espectacle de màgia d'ahir a la tarda de la Rambla al Centre Cívic El Vapor que va presentar un ple absolut.


Foto: Uns quinze minuts va ser la durada del castells de focs / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]