hola

Paelles al parc Catalunya

La Regidoria de Cultura ha obert aquest dilluns 29 d'agost les inscripcions per participar als concursos de paelles i parxís i a la tercera edició del paint-ball, en el marc de la Festa Major d'Estiu de Santa Perpètua, que tindrà lloc del 2 al 5 de setembre. Les inscripcions es poden realitzar fins a l'1 de setembre, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), de 9 a 14 hores.

Els concursos de Festa Major tindran lloc diumenge 4 de setembre al parc de Catalunya i al Centre Cívic Can Taió. Com a novetat, i de la mateixa manera que ja es fa amb les paelles, les inscripcions al certamen de parxís s’han de realitzar prèviament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). La Regidoria de Cultura ha assenyalat que en el cas que restessin places disponibles per al parxís, hi hauria la possibilitat de realitzar la inscripció abans de començar el concurs a Can Taió. Cultura també ha explicat que, juntament amb la Comissió de Festa Major, s’ha decidit ampliar les taules tant de categoria infantil com adulta, de manera que podran participar un total de 64 persones, 32 per categoria. Pel que fa al concurs de paelles, és obert a un màxim de 30 participants i preveu premis per a la degustació i per a la decoració de les paelles, que consistiran en vals de compra que es podran utilitzar als comerços de l’Associació Els Comerciants.

Pel que fa al paint-ball, tindrà lloc dilluns 5 de setembre, de 10 a 14 hores, al parc Municipal. L'activitat, que enguany estarà complementada per dues proves d'Humor amarillo, s’adreça a infants i joves de 10 a 16 anys i consisteix en un joc en què els participants disparen petites boles de pintura contra els altres jugadors. Hi podran participar un màxim de 300 persones. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament, emplenant la butlleta que trobareu al programa de Festa Major, amb l’autorització signada pel pare, mare o tutor, i lliurar-la a la Consergeria de l’Ajuntament entre els dies 29 d’agost i 1 de setembre, de 9 a 14 hores.


Foto: El concurs de paelles tindrà lloc al parc de Catalunya / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]