El primer equip de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a tres gols contra el Montmeló. Els perpetuencs van arribar a perdre per 1 a 3, però en els darrers minuts van empatar i, fins i tot, van disposar d'alguna ocasió per guanyar el partit.

Els visitants es van avançar al minut 1. El Santa Perpètua va empatar al minut 17 gràcies a un gol en pròpia porta. Al minut 25, el Montmeló va fer l'1 a 2. A la segona part, al minut 58, els visitants van aconseguir l'1 a 3.

En el tram final, el Santa Perpètua va salvar un punt gràcies als gols de Pato, al minut 81, i de Gago, al 89.

A falta de cinc jornades per acabar la lliga, el Santa Perpètua és el líder amb 68 punts, sis més que la Torreta i el Llerona. Els perpetuencs jugaran el proper partit el 27 d'abril al camp del Santa Eulàlia de Ronçana.
El segon entrenador del Santa Perpètua, Valentín Fuentes, ha explicat que el partit contra el Montmeló se'ls va complicar molt.

Quarta Catalana

D'altra banda, el conjunt de Quarta Catalana de la UCF Santa Perpètua va guanyar el cap de setmana per 2 a 6 al camp de la Salut Pere Gol B. Al descans, els perpetuencs ja manaven al marcador per 0 a 3 amb dos gols d'Alejandro Castro i un de Marc Ferrandiz. A la segona part, el Santa Perpètua B va arrodonir el triomf amb gols de Robert Mestres, Sergio Ruiz i Issouf.

El conjunt de la nostra localitat és tercer amb 63 punts i la propera jornada rebrà la visita del Premià B.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]