El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte 1 a 4 al camp del Lliçà de Vall i treu sis punts d'avantatge al segon classificat, el Llerona, quan falten sis jornades per acabar la lliga.

La jornada del cap de setmana va portar la derrota a casa del fins ara segon classificat, el Montmeló, que serà el proper rival dels perpetuencs, que li treuen set punts.

El Santa Perpètua va demostrar la seva condició de líder al camp del Lliçà de Vall. Pato va marcar el 0 a 1 al minut 33. El 0 a 2 el va fer Dani de penal.

Només començar la segona part, Isaac va fallar un penal. Pato, de cap, va aconseguir el 0 a 3 al minut 54. El Lliçà de Vall va marcar el seu gol al minut 74 i Iván Coca va tancar el resultat al minut 85.

El Santa Perpètua rebrà dissabte la visita del Montmeló, que és tercer amb set punts menys que els de la nostra localitat.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]