El primer equip de la UCF Santa Perpètua manté el liderat al grup 9 de la Tercera Catalana després d'empatar dissabte a dos gols al camp del segon classificat, el Montmeló. Els perpetuencs van merèixer un millor resultat, però es van haver de conformar amb un punt.

Durant la primera part, el Santa Perpètua va tenir el partit molt controlat i va disposar de diverses ocasions de gol. Xavi Veraguas va tenir una oportunitat molt clara al minut 15. Els dos equips van jugar amb molt de respecte. Al minut 29, una centrada perillosa del Montmeló va acabar amb un gol en pròpia porta i amb l'1 a 0 al marcador.

La segona part va ser totalment del Santa Perpètua. Al minut 55, Xavi Veraguas va empatar. Després els perpetuencs van enviar dos xuts al pal. El Montmeló va fer el 2 a 1 al minut 70 en la seva única ocasió de gol durant la segona part.

El Santa Perpètua va buscar l'empat, que va arribar al minut 80 en una acció de Juanjo.

Els perpetuencs són líders amb 27 punts, seguits del Montmeló amb 26 i del Vilanova del Vallès amb 25. El proper cap de setmana, rebran la visita del Santa Eulàlia de Ronçana, que és el penúltim classificat amb només sis punts.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]