El sènior de l'Sport Sala va empatar diumenge a sis gols a la pista del Cubelles. Al minut 6, els perpetuencs ja guanyaven per 0 a 2 amb gols de Saúl i Iván. El Cubelles va reaccionar ràpidament i, al minut 9, ja havia empatat.

La resta de gols van arribar a la segona part. Daniel Nacarino va marcar el 2 a 3, però el Cubelles va fer tres gols seguits. L'Sport Sala li va donar la volta al marcador amb gols de Daniel Nacarino, Alonso i Joel Aguilar i, al darrer minut, el Cubelles va fer el definitiu 6 a 6.

L'Sport Sala és tercer amb vuit punts. El líder és l'Escola Pia de Sabadell, que ha guanyat els quatre partits que s'han disputat i que suma 12 punts, i el segon classificat és el Can Cuyàs amb nou punts en tres partits. Els perpetuencs descansaran el proper cap de setmana i després rebran la visita del Montcada B, que és setè amb sis punts en tres partits.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]