El segon equip de la UCF Santa Perpètua va derrotar dissabte el Montgat B per 3 a 0. Iván Caballero va fer el primer gol al minut 13.

A la segona part, Albert Verjaga va sentenciar el partit amb dos gols més. El Santa Perpètua B és tercer al grup 5 de la Quarta Catalana amb 10 punts, a dos del líder, l'Argentona B. El seu proper rival serà el Montornès, que és onzè amb tres punts i que ve de perdre per 3 a 1 contra l'Argentona B.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]