El primer equip de la UCF Santa Perpètua va patir dissabte la primera derrota de la temporada en caure a casa per 1 a 3 contra el Santa Maria de Montcada. El partit va començar amb una bona ocasió de Pato, que, al minut 2, no va poder superar el porter.

Els visitants van inaugurar el marcador al minut 32. Després, el porter del Santa Maria de Montcada va tornar a intervenir amb èxit en una acció de Mejías. Al minut 44, els visitants van enviar un cop de cap al pal.

A la segona part, el Santa Perpètua va reaccionar. Al minut 57, l'àrbitre va assenyalar un penal per una falta sobre Pato i Mejías va empatar. Dani Martínez va protagonitzar una gran acció individual al minut 71, però el seu xut es va estavellar contra el travesser.

Al minut 75, hi va haver unes mans d'un jugador del Santa Maria de Montcada a l'àrea, però el col·legiat no va xiular penal; Óscar Mejías va protestar i va veure la segona targeta groga. Els visitants ho van aprofitar per sentenciar en el tram final del partit amb dos gols, el primer a la sortida d'un córner i el segon, en una contra. En aquest partit, es va acomiadar Jerry, que marxa fora a treballar. El Santa Perpètua ha fitxat Cristian del Moral i ha recuperat Juanjo Cruz.

L'entrenador del Santa Perpètua, Óscar Castel, ens explicava que havien sortit massa relaxats a la primera part.

La propera jornada, el Santa Perpètua anirà al camp del Bellavista Milán.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]

El femení de la UCF Santa Perpètua empata contra l'Inter Vallès
12 Abr 2024 09:32 - RedaccióEl femení de la UCF Santa Perpètua empata contra l'Inter Vallès

El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a dos a casa contra l'Inter Vallès. [ ... ]