El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 3 a 0 el cuer, la Lourdes. Pato va inaugurar el marcador al minut 11. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Al minut 66, Pato va fer el 2 a 0. El darrer gol el va marcar Dani Martínez al minut 88. El pitjor del partit van ser les lesions que van patir Adrián i Palma. Aquest últim es va trencar la clavícula.
El Santa Perpètua és el quart classificat al grup 9 de la Tercera Catalana amb set punts, a dos dels dos conjunts que encapçalen el grup, el Montmeló i la Torreta. El proper cap de setmana, anirà al camp del Montornès Nord, que és sisè amb sis punts.

Santa Perpètua B

D'altra banda, el Santa Perpètua B va debutar dissabte a la lliga, al grup 5 de la Quarta Catalana, amb un empat a dos al camp del Bigues. Els locals es van avançar de penal al minut 7. Els perpetuencs li van donar la volta al marcador a la segona part amb gols d'Alejandro Castro, al minut 60, i d'Issouf, al minut 73. El Bigues va fer el definitiu empat a dos al minut 76. La propera jornada, el Santa Perpètua B jugarà a casa contra el Dracs Atlètic Canet.

0
0
0

La vuitena edició de la Milla per la inclusió registra 625 participants
18 Mar 2024 09:35 - RedaccióLa vuitena edició de la Milla per la inclusió registra 625 participants

David Durán i Susanna Armengol van ser els guanyadors de la vuitena edició de la Milla per la inclusió [ ... ]

El perpetuenc Gerard Moreno, a la convocatòria de la selecció espanyola
15 Mar 2024 12:18 - RedaccióEl perpetuenc Gerard Moreno, a la convocatòria de la selecció espanyola

Gerard Moreno ha estat convocat avui pel seleccionador espanyol Luis de la Fuente per disputar els dos [ ... ]

Aquest diumenge se celebra la vuitena edició de la Milla per la inclusió
15 Mar 2024 09:25 - RedaccióAquest diumenge se celebra la vuitena edició de la Milla per la inclusió

Diumenge, se celebrarà la vuitena edició de la Milla per la inclusió de Santa Perpètua. La prova [ ... ]