El primer equip de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte al camp de la Torreta per 2 a 1. La Torreta va fer l'1 a 0 al minut 18. El 2 a 0 va arribar tot just abans del descans. Al minut 56, Pato va marcar el 2 a 1 i, al minut 68, va ser expulsat un jugador de la Torreta per doble groga i el Santa Perpètua va fer el definitiu 2 a 1.

Dimecres, dia 5, en partit ajornat en el seu dia per la pluja, els perpetuencs van caure a casa amb el líder, el Caldes, per 1 a 2. Els visitants van inaugurar el marcador al minut 20 i van fer el 0 a 2 al minut 62. L'1 a 2 el va fer Óscar García al minut 72.

El proper cap de setmana, el Santa Perpètua rebrà la visita de la Lourdes.

Equip B

D'altra banda, el Santa Perpètua B va caure dissabte a casa contra el segon classificat, l'Atlètic Masnou, per 0 a 3. Els visitants van fer el 0 a 1 al minut 43. Al començament de la segona part, van marcar el 0 a 2 i, pràcticament al final del partit, van aconseguir el 0 a 3. La propera jornada, els de Miguel Ángel Pareja aniran al camp del líder, el Vilassar de Dalt.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]