El sènior de l'Sport Sala va guanyar diumenge a la pista del Montigalà Associació de Veïns per 6 a 7 i suma set jornades seguides sense perdre. Els de Santa Perpètua només coneixen una derrota, la que van patir en el primer partit de lliga.

Contra el Montigalà, que és el cuer i que encara no ha puntuat, l'Sport Sala va patir més del previst per sumar els tres punts. Sergio Carrascosa va fer el primer gol al minut 5. Els locals van empatar i Carrascosa va marcar l'1 a 2. Abans del descans, el Montigalà va tornar a igualar. Al començament de la segona part, Toni va fer dos gols. El Montigalà va aconseguir el 3 a 4 i Toni va fer el 3 a 5. La igualtat es va mantenir fins al final. Del 4 a 5 es va passar al 5 a 7 amb dos gols d'Iván. El Montigalà encara va fer un darrer gol i va posar emoció.

L'Sport Sala és quart amb 17 punts, a quatre del líder, el Castellterçol. Dissabte, rebrà la visita de l'Alzina Associació Esportiva, que és penúltim amb zero punts.
Un dels entrenadors de l'Sport Sala, Sebas Escámez, ha explicat que els va costar derrotar el cuer.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]