El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte la Torreta per 2 a 0. Els perpetuencs van afrontar el partit amb moltes baixes, però, tot i això, van ser superiors als seus rivals.

Al minut 9, Óscar Mejías va tenir una ocasió molt clara, però va xutar alt davant de la sortida a la desesperada del porter. L'altra oportunitat del Santa Perpètua durant la primera part la va protagonitzar Pau, que també va xutar fora.

L'1 a 0 el va marcar Óscar García al minut 53. El mateix Óscar García va tenir a les seves botes el 2 a 0, però es va trobar amb una bona intervenció del porter. Al minut 79, va ser el porter local, Adán, el que es va lluir per evitar l'empat. Finalment, al minut 81, Pato va sentenciar amb el 2 a 0.

El proper cap de setmana, els perpetuencs jugaran al camp de la Lourdes.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]