El sènior de l'Sport Sala va empatar dissabte a tres gols a casa amb el Canet B. Els de la nostra localitat van anar sempre a remolc al marcador.

El Canet B va fer el primer gol al començament del partit. Oli va empatar després. Saúl va tenir una gran oportunitat al minut 16, però el porter del Canet B va evitar el gol. A la següent jugada, els visitants van marcar l'1 a 2.

Abans del descans, Oli va empatar. En aquest tram final de la primera part, Dídac va xutar dues vegades, però el porter visitant va tornar a intervenir amb encert. Al minut 7 de la segona part, el Canet B va fer el 2 a 3. L'Sport Sala va buscar l'empat i, de nou, va marcar Oli. Al minut 17, Iván, porter de l'Sport Sala, va fer unes intervencions de molt de mèrit i va salvar l'empat.

La propera jornada, l'equip de la nostra localitat es desplaçarà a la pista del Prats de Lluçanès.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]