El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte al camp del cuer, el Sarrià B, per 2 a 7. És la primera victòria de la temporada fora de casa per al conjunt que entrena Óscar Castel.

Al minut 14, el Santa Perpètua guanyava per 0 a 2 amb gols de Veraguas i Miguel Marimón. El Sarrià B va fer l'1 a 2 amb el qual es va arribar al descans. A la segona part, Oriol Gayola va marcar dos gols i després els locals van reduir les distàncies. En el tram final del partit, els de la nostra localitat van sentenciar amb gols de Pau, Pato i Óscar García.

Dissabte, el Santa Perpètua jugarà a casa contra l'Ametlla Associació Esportiva. Els perpetuencs són vuitens amb dotze punts, mentre que els de l'Ametlla són tretzens amb sis.
L'entrenador local, Óscar Castel, ha explicat que no va ser gens fàcil guanyar al camp del Sarrià B.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]