hola

Les obres de reforma dels vestidors del Pavelló 1 acabaran a final d’aquest mes o a principis de novembre, segons les previsions de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

Una delegació municipal, encapçalada per l’alcaldessa, Isabel Garcia, va visitar els treballs i va comprovar que pràcticament ja s’han enllestit quatre dels vuit vestidors previstos. La millora està subvencionada per la Diputació de Barcelona i consisteix a transformar els quatre vestidors grans del pavelló vell en vuit de mitjans amb quatre dutxes, un inodor i dos lavabos per vestidor nou. Treballadors de plans d’ocupació municipals estan realitzant les obres que s’espera finalitzin en unes tres setmanes.

El nous vestidors disposen de noves dutxes (amb regulador de temperatura de l’aigua), sanitaris, climatització, calefacció. La regidoria d’Esports ha informat que l’equip sènior del Club Hoquei Santa Perpètua utilitzarà els vestidors del Pavelló 2 per canviar-se ja que per espai s’adaptarà millor a les característiques de la plantilla i de la disciplina esportiva.

Durant la seva visita, l’alcaldessa va destacar que amb aquesta reforma i l’ampliació del número de vestidors “es donarà un millor servei als usuaris del pavelló d’esports”. El regidor d’Esports, Julio Pérez, i els regidors de l’equip de govern Joan Alcántara, Olga Valenzuela i Antonio Egea també van visitar les obres de reforma.

Millores en equipaments esportius

També s’han iniciat les obres d’una marquesina sobre la graderia est del Centre Municipal de Futbol finançat per la Diputació de Barcelona. Les previsions es que els treballs finalitzin el 30 d’octubre.
També abans de l’estiu es va procedir a canviar la fusta de les proteccions de les tanques del Pavelló 1, segons ha informat la Regidoria d’Esports.


Foto: Visita de la delegació municipal als nous vestidors / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]

El femení de la UCF Santa Perpètua empata contra l'Inter Vallès
12 Abr 2024 09:32 - RedaccióEl femení de la UCF Santa Perpètua empata contra l'Inter Vallès

El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a dos a casa contra l'Inter Vallès. [ ... ]