hola

Un any més, la ciutadania de Santa Perpètua va gaudir el cap de setmana passat amb la celebració de la Festa de l'Esport, que arribava a la seva vintena edició amb el lema Viu l'esport amb respecte.

Un dels actes més destacats va ser el lliurament dels premis als millors esportistes de la temporada 2015-2016, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Isabel Garcia, i del regidor d'Esports, Julio Pérez. Els guardons individuals van ser per a Mei Altayó, de l'escola de karate Senshi Dojo; Rubén Córdoba, de l'Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao; i Carla Arenas, del Club Natació Santa Perpètua.

Mei Altayó, de 12 anys recordava dissabte alguns dels seus èxits de la temporada passada i va explicar que es va iniciar en el karate amb 7 anys. Rubén Córdoba explicava que el premi era un reconeixement a la tasca feta durant el Campionat d'Europa i Carla Arenas es mostrava molt orgullosa amb el seu guardó.

Els premis als equips més destacats van ser per al sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua, l'equip kata infantil del Senshi Dojo, l'aleví C de la UCF Santa Perpètua, l'aleví del Club Hoquei Santa Perpètua, l'infantil A de l'Sport Sala i l'infantil del Club de Judo Santa Perpètua. A més, van ser premiats els millors esportistes o equips de cadascuna de les entitats que van proposar candidats. El premi pel foment de l'esport escolar va ser per al Club Esportiu Santa Perpètua.

Les mencions especials van ser per a Antonio Molina, abonat del Servei d'Esports; Pedro Pons, del Club de Judo Santa Perpètua; i Laura Vicente, del Club Hoquei Santa Perpètua. El guardó a la commemoració d'aniversari el va rebre el Club de Judo Santa Perpètua pels seus 40 anys. Durant l'acte, també es van lliurar els premis als participants a la Lliga de futbol escolar Fair Play, que organitza l'Ajuntament.

A més, aprofitant la Festa de l'Esport es va instal·lar al Pavelló un cartell gegant amb una sèrie de regles adreçades a les famílies que segueixen els partits des de les graderies. L'objectiu és que tothom gaudeixi de l'esport sense incidents i amb el màxim de respecte. El regidor d'Esports, Julio Pérez, va destacar que, un any més, molta gent havia participat a la Festa de l'Esport.

Dissabte, es va celebrar la Mostra d'entitats esportives i tant al Pavelló com al seu voltant van tenir lloc diferents exhibicions esportives en el marc de la jornada lúdica i esportiva.


Foto: Premiats a la Festa de l'Esport celebrada aquest dissabte 3 de juny / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]