El sènior del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va celebrar dissabte amb la seva afició el títol de lliga i l'ascens a Primera Catalana. La festa va tenir lloc després del darrer partit de la competició, que els perpetuencs van perdre per 2 a 5 contra el Caldes de Malavella.

Abans de l'enfrontament, els visitants van fer el passadís d'honor als campions. El Dalmec va començar dominant el partit amb dos xuts al pal i un gol d'Alejandro. Els visitants van empatar després i va enviar una pilota al pal. A falta de 51 segons per al descans, Eloi va fer, de penal, el 2 a 1.

A la segona part, el Caldes de Malavella va estar més inspirat i va capgirar el resultat amb quatre gols.

Ara, el Dalmec Santa Perpètua tancarà la temporada amb la Final Four de la Copa de la Lliga de Segona Catalana, que es disputarà a Cerdanyola els dies 17 i 18 de juny. En semifinals, els de la nostra localitat s'enfrontaran al segon equip del Barça.

L'entrenador local, Enric Batlle, es mostrava dissabte molt content amb la temporada que ha fet el seu equip i el capità del Dalmec, Eloi Algarra, també destacava la gran temporada que havien protagonitzat.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]