El primer equip de la UCF Santa Perpètua va perdre diumenge per 3 a 1 al camp del Palautordera. Els perpetuencs van fer el 0 a 1 al minut 28. Miguel Marimon va ser expulsat al minut 50 per doble groga i el Palautordera ho va aprofitar per donar-li la volta al marcador. El Santa Perpètua és ara setè amb 43 punts i dissabte rebrà la visita del sisè, el Lliçà de Vall.

L'entrenador del Santa Perpètua, Juan Pedro Verjaga, considera que l'expulsió de Miguel Marimon va ser decisiva.

Per la seva part, el Santa Perpètua B va empatar dissabte a tres gols a casa contra el Sentmenat en un partit entre dos dels equips situats a la zona baixa de la classificació al grup 8 de la Quarta Catalana. La primera part va acabar sense gols. A la segona, els de la nostra localitat es van col·locar amb un 2 a 0 amb gols d'Óscar López i Juan González. Els visitants van empatar a dos. Després, Jordi Salvañá va fer el 3 a 2 i el Sentmenat va marcar el 3 a 3 en el darrer minut.

El proper cap de setmana, el Santa Perpètua B, que és antepenúltim, anirà al terreny de joc del Can Mas de Ripollet, que és un dels equips que lluita per pujar.

D'altra banda, l'amateur femení, que va descansar el cap de setmana, rebrà diumenge la visita de l'Arenys de Mar. Els dos equips estan situats a la zona mitjana-alta de la classificació.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]