hola

Unes 600 persones van participar ahir diumenge en les diverses curses de la quarta Milla de Santa Perpètua, organitzada per l'Ajuntament i el Club d'Atletisme Som-hi! Els guanyadors de la Milla van ser Marc Guardiola i Noelia Medina, els dos de la Unió Colomenca d'Atletisme de Santa Coloma de Gramenet.

La competició formava part de la programació de la Festa Major d'Hivern. A més de la Milla, per a atletes a partir dels quinze anys, es van disputar curses de 400 i 800 metres per a esportistes prebenjamins, alevins i infantils. La prova de 800 metres va estar dedicada a la diversitat funcional i va comptar amb col·laboració de l'Associació Espiral.

Aquest any, el recorregut de la Milla de Santa Perpètua va canviar i es va fer un tram per dins del parc Central envoltant la bassa. La sortida i l'arribada van estar situades al costat de la rotonda de la Font.

Els tres primers classificats de cada categoria femenins i masculins van rebre trofeus i tots els participants van ser obsequiats amb una samarreta.

En categoria sènior, el primer classificat va fer un temps de 4 minuts i 50 segons; segon va ser Carlos Jiménez i tercer, Carlos Marchal. En categoria femenina, la guanyadora va marcar un registre de 5 minuts i 46 segons. Segona va ser Marianela Lamota i tercera, Verónica Tadeo.

El guanyador en categoria masculina, Marc Guardiola, ens explicava que la cursa s'havia decidit a l'esprint, mentre que la guanyadora en categoria femenina, Noelia Medina, va tenir una cursa més tranquil·la.

El regidor d'Esports, Julio Pérez, destacava l'alta participació registrada en aquesta 4 Milla Santa Perpètua. Per la seva banda, el responsable del Club d'Atletisme Som-hi!, Paco Anguera, va remarcar la participació de les dones en la prova.


Foto: La cursa de 800 metres va comptar amb la col·laboració de l'Associació Espiral / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]