El sènior del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua es manté, una jornada més, com a líder del grup C de la Segona Catalana després de guanyar dissabte el Cassanenc per 6 a 1. Els perpetuencs van tenir el partit controlat en tot moment, però no el van resoldre fins a la segona part.

Al descans, es va arribar amb un marcador d'1 a 0 amb gol de Joel. Només començar la segona part, Eloy va fer el 2 a 0. El Cassanenc va reduir les diferències, però després els locals van ser molt superiors. Eloy va marcar tres gols més i Alejandro, un.

El proper cap de setmana, el Dalmec Santa Perpètua visitarà la pista del cuer, el Salt.

L'entrenador local, Enric Batlle, destacava dissabte que en aquesta lliga no hi ha cap partit fàcil.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]