hola

L'Ajuntament obrirà el 15 de febrer el període d'inscripcions per als participants a la 4a Milla Santa Perpètua que organitza el consistori en col·laboració amb el Club d'Atletisme Som-hi! (CAS) de la localitat. Aquesta competició esportiva tindrà lloc el 19 de març en el marc de la programació de la Festa Major d'Hivern.

Les proves es dividiran per categories d'edat. Els prebenjamins, de 7 a 10 anys correran 400 metres, 800 metres serà la distància d'alevins i infantils, entre 11 i 14 anys, i a partir dels 15 anys disputaran la Milla que són 1.609 metres.

Les curses de 800 metres i la Milla seran cronometrades a través del sistema Championchip, per això l'Ajuntament dotarà als corredors amb un xip per a la cursa. Les inscripcions, que són totalment gratuïtes, es poden fer fins al 8 de març però es tancaran si s'arriba als 400 apuntats a través dels webs www.champiochip.cat/inscricpcions i www.cas-perpetua.org, i presencialment al Pavelló d'Esports de 8 a 18.30 hores o al Punt Jove.

Aquest any el recorregut de la 4ª Milla Santa Perpètua ha canviat i els corredors de 800 metres i de la Milla faran un tram per dins del parc Central envoltant la bassa. La sortida serà a la rotonda de la Font i la resta transcorrerà pel passeig de la Florida. En les tres anteriors edicions s'ha registrat un increment constant de participants, al 2015 van ser gairebé 400 i l'any passat es va superar la xifra dels 500. L'organització preveu trofeus per als tres primers classificats de cada categoria femenins i masculins.


Foto: Edició de la Milla celebrada l'any 2016 / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]