El sènior del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va començar dissabte la segona volta del campionat de lliga amb una victòria per 2 a 6 a la pista del Taradell. Els d'Enric Batlle van retornar al Taradell la derrota patida a Santa Perpètua en el primer partit de la competició.

Fins dissabte, el Dalmec només havia perdut un partit. Malauradament, diumenge, es va confirmar la segona derrota. Els de Santa Perpètua es van desplaçar a Caldes de Malavella per disputar els 25 minuts que faltaven del partit corresponent a la tretzena jornada i que va ser suspès al descans amb el resultat de 3 a 1. Al final, el Dalmec va perdre per 5 a 4.

El proper cap de setmana, el Santa Perpètua rebrà la visita del Breda. Tot i la derrota a Caldes de Malavella, el conjunt perpetuenc és el líder del grup C de la Segona Catalana amb 31 punts; segon és el Vic amb 29. El Breda, que ve de guanyar per 6 a 2 el Tordera, és segon amb 29 punts, empatat amb el tercer, el Vic.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]