El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el cuer, el Palau, per 4 a 0 i va acabar amb una ratxa de tres derrotes seguides. El partit va ser de clar color local.

Al minut 2, Pato va fer l'1 a 0. El Santa Perpètua dominava davant d'un conjunt que no va crear cap ocasió de perill. El 2 a 0 va arribar al minut 28. Pato va ser objecte d'un penal per part del porter visitant i Camí el va transformar. Abans del descans, Maikel va fer una gran jugada personal i Dani Hernández va marcar el 3 a 0.

A la segona part, va seguir el domini local, que es va traduir en un nou gol, un llançament de Moha que va entrar per l'escaire.

El Santa Perpètua suma 20 punts i la propera jornada anirà al camp del Parc, que és un dels primers classificats amb 29. L'entrenador perpetuenc, Juan Pedro Verjaga, ens explicava dissabte que necessitaven els tres punts contra el Palau.

El proper rival dels perpetuencs serà el Parc, un dels primers classificats.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]