El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar diumenge el Santa Eulàlia de Ronçana per 1 a 3 i s'ha situat en sisena posició amb 16 punts, a quatre dels tres conjunts que lideren el grup, el Parets, la Lourdes i el Sant Celoni.

Pato va marcar el 0 a 1 al minut 21. Quatre minuts més tard, el Santa Eulàlia va empatar, però, abans del descans, Pato va fer l'1 a 2. El darrer gol el va signar Guillermo Palma al minut 75. Aquest és el segon triomf seguit per a l'equip que entrena Juan Pedro Verjaga. Dissabte, els perpetuencs jugaran a casa contra el Palautordera, que és quinzè amb només set punts.

L'amateur guanya al Sant Fost
D'altra banda, el segon amateur de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Sant Fost per 1 a 0. L'únic gol del partit el va marcar Juan a la primera part.
Aquest és el segon triomf seguit dels perpetuencs, que havien començat la lliga encaixant tres derrotes consecutives.

Abans del gol, Óscar López havia enviat una pilota al travesser. Al minut 37 de la primera part, l'àrbitre va expulsar per doble groga un jugador visitant. A la segona part, el Sant Fost va buscar el gol de l'empat, però es va trobar amb una defensa molt sòlida dels locals. La millor ocasió dels visitants va arribar a la mitja hora de joc de la segona part, però entre el porter Anguita i la defensa van evitar el gol. Al minut 80, Ferreiro va poder fer el 2 a 0, però el porter del Sant Fost va rebutjar a córner.

El proper cap de setmana, els de la nostra localitat aniran al camp del Cercle Sabadellès 1856.El Santa Perpètua B és onzè amb sis punts, mentre que el seu proper rival és el líder amb 16 punts.

El femení guanya per 0 a 13 al camp del Mollet
Per la seva part, l'amateur femení va aconseguir diumenge la primera victòria de la temporada en guanyar al camp del Mollet per un clar 0 a 13. Al descans, les jugadores que entrena Galo ja dominaven per 0 a 6. Els gols els van marcar Sonia (4), Meritxell (4), Alba (2), Marta Moritz, Marta García i Andrea. El Santa Perpètua és novè amb tres punts i ara jugarà contra el Lloretenc, que és dotzè encara sense puntuar.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]