Després de la derrota de la primera jornada al camp de la Lourdes, el primer equip de la UCF Santa Perpètua ha encadenat tres victòries seguides, la darrera dissabte a casa contra el Canovelles per 4 a 3. Els de Juan Pedro Verjaga ocupen la setena posició al grup 9 de la Tercera Catalana amb nou punts, a tres del líder, el Parc.

Contra el Canovelles, el Santa Perpètua va arribar a dominar per 4 a 0 al minut 32, però el partit es va complicar. Pato va fer l'1 a 0 al minut 3. Guillermo Palma va marcar el 2 a 0 al minut 12. Després, Jordi Camí va aconseguir el 3 a 0 i Guillermo Palma, el 4 a 0. Abans del descans, el Canovelles va fer el seu primer gol.

A la segona part, els visitants van anotar dos gols més, però, finalment els tres punts es van quedar a casa.

Dissabte, el Santa Perpètua rebrà la visita del Vilanova del Vallès, que ve de guanyar per 6 a 0 l'Ametlla del Vallès i que és vuitè amb set punts.

L’entrenador del Santa Perpètua, Juan Pedro Verjaga, ha dit que el partit contra el Canovelles va ser molt estrany.

Santa Perpètua B

D'altra banda, al grup 8 de la Quarta Catalana, el Santa Perpètua B va encaixar la segona derrota de la temporada contra l'Escola de Futbol Base de Sentmenat. Els de Miguel Ángel Pareja van perdre per 2 a 4. Tots els gols van arribar a la segona part. Els visitants es van situar amb un clar 0 a 2. Ousmane va fer l'1 a 2. Després, el Santa Perpètua B va encaixar l'1 a 3 i Iván Ferreiro va marcar el 2 a 3. En el darrer minut, els de Sentmenat van sentenciar amb el quart gol. El Santa Perpètua B és tretzè amb zero punts i la propera jornada descansarà.

Per la seva part, l’amateur femení començarà la lliga diumenge al grup 3 de la Segona Divisió. Les jugadores que entrena Galo rebran la visita de la Lourdes.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]