Sergi Castells

Dos nedadors del Club Natació Santa Perpètua, Sergi Castells i Carla Arenas, participen aquesta setmana en el Campionat d'Espanya júnior a Gran Canaria. Castells nedarà els 50 crol, 100 i 200 esquena i 50 papallona. Aquesta última prova en la categoria absoluta. Carla Arenas participarà en els 100 esquena.

Sergi Castells va obtenir una medalla de bronze en els 50 lliures en el Campionat d'Espanya júnior d'hivern. Ara, espera, sobretot, millorar els seus temps.

D'altra banda, el Club Natació Santa Perpètua ha participat durant les darreres setmanes en diversos campionats de Catalunya. Del 8 al 10 de juliol, va tenir lloc a les Piscines Bernat Picornell de Barcelona el Campionat de Catalunya infantil i hi van participar dos nedadors perpetuencs, Laia Torres i Marcos Lloret. Laia Torres va nedar els 100 i 200 braça i els 800 lliures, mentre que Marcos Lloret va participar en els 50 lliures, quedant-se molt a prop de les marques mínimes per al Campionat d’Espanya, i els 400 estils.

Del 5 al 7 de juliol, es va disputar, també a les Piscines Bernat Picornell, el Campionat de Catalunya aleví amb la participació de tres esportistes del CN Santa Perpètua. Lidia Budios va nedar els 200 estils, els 100 i 200 lliures, els 200 esquena; Helena Romera, els 200 estils, els 400 lliures, els 200 esquena i els 100 papallona, mentre que Jordi Nomdedeu va participar en els 100, 200 i 400 lliures.

L'entitat perpetuenca també ha pres part en els Campionats de Catalunya benjamí i prebenjamí. Els dies 17, 18 i 19 de juny es va celebrar a Manresa la final Territorial amb la participació de Mar Notario, Maria Aguilà, Joan Nomdedeu i Júlia Budios. El 2 de juliol va tenir lloc a Reus la final de relleus. El CN Santa Perpètua va estar present amb sis equips.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]