El primer equip de la UCF Santa Perpètua va acabar dissabte la lliga amb una derrota a casa per 2 a 4 contra la Torreta, que ha estat el subcampió. Els perpetuencs, amb baixes, van ser inferiors a un conjunt que jugarà ara la promoció d'ascens.

El partit va començar amb una ocasió clara dels locals i un xut al travesser dels visitants. Al minut 29, Dani va marcar l'1 a 0. La Torreta va disposar de clares ocasions després i en va transformar dues abans del descans.

A la segona part, els visitants van enviar dues pilotes al pal i, al minut 72, van marcar l'1 a 3, molt protestat pels locals, que reclamaven fora de joc.

Pato va fer tot seguit el 2 a 3, però, al temps d'afegit, va arribar el definitiu 2 a 4.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]