Club Basquet Santa Perpètua

El conjunt sènior masculí A del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per un clar 91 a 66 a la pista del Martorell B. Aquesta derrota condemna l'equip que entrena Àngel López al descens a la Territorial.

Els perpetuencs havien perdut el primer partit de l'eliminatòria, disputat a Martorell, i van igualar el play-off guanyant el segon, jugat a Santa Perpètua. L'enfrontament de dissabte era el darrer i el decisiu. El Martorell B va ser superior i va aconseguir la permanència, mentre que el Santa Perpètua baixava a Territorial després de només un any a Tercera Catalana.

El partit de dissabte va ser igualat durant els dos primers quarts. Al descans, el Martorell B guanyava de sis punts.

Al final del tercer quart, els locals van aconseguir un avantatge còmode de 16 punts i van deixar sentenciat el partit. El Santa Perpètua va intentar reaccionar, però va no va poder evitar la derrota.

Els de la nostra localitat han culminat amb el descens una temporada dolenta. Des del primer moment, es van situar a la zona baixa de la classificació en la lliga regular i van evitar el descens directe, però, en el play-off, no han pogut mantenir la categoria.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]