El sènior del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va guanyar dissabte el Sitges B per 7 a 2 en partit corresponent a la darrera jornada de lliga. Els de Santa Perpètua no van tenir cap problema per desfer-se d’un equip inferior. Lluc va avançar els locals al minut 4 i, tres minuts després, els visitants van empatar. Al descans, però, ja es va arribar amb un resultat de 3 a 1.

Al començament de la segona part, el Dalmec va sentenciar amb dos gols més. El Sitges B va reduir les diferències, però els locals van respondre amb dos gols. Els perpetuencs s’han classificat finalment en quarta posició al grup B de la Segona Catalana amb 56 punts. El campió ha estat l’Igualada B amb 65; segon el Sentmenat B amb 62 i tercer, el Cornellà amb 57. D’altra banda, Adrián Galán, jugador del Dalmec, ha estat convocat per la Federació Espanyola per participar en un control de jugadors sub-20. L’entrenament tindrà lloc el 6 de juny a partir de les deu del vespre al CAR de Sant Cugat.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]