hola

Signatura del conveni Lípidos

L'empresa Lípidos Santiga patrocinarà per novè any la Cursa Popular Els 10 de Santa, organitzada pel Club de Fondistes Fem Força i l'Ajuntament de Santa Perpètua. La firma perpetuenca col·labora amb una donació de 10.000 euros per al desenvolupament d'aquesta activitat i dels cros escolars del municipi.

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia; i el conseller delegat de Lípidos Santiga, Francesc Soler, van signar el 23 de maig el conveni de col·laboració. A l'acte, també van assistir el regidor d'Esports, Julio Pérez; i la representant del Club Esportiu Fondistes Fem Força, Ana Torres. La Cursa Popular Els 10 de Santa se celebrarà el diumenge 5 de juny en el marc de la Festa de l'Esport.

El conseller delegat de Lípidos Santiga, Francesc Soler, destaca que l'objectiu de l'empresa és promocionar l'esport entre els més petits perquè d'aquí a uns anys participin a la cursa de deu quilòmetres. Soler diu que "els infants són el futur del municipi i curses com les que organitzen les AMPA de les escoles són vitals per inserir-los en l'esport que és educació". Lípidos Santiga entén l'esport com a educació i cultura i dins d'aquest àmbit "els patrocinis se centren en els infants perquè considerem que són el futur del municipi i que això revertirà en un bé per l'empresa perquè serà un bé per tota la localitat", apunta Soler, qui ha avançat la seva disponibilitat a continuar amb aquest patrocini l'any vinent.

Foto: Un moment de la signatura del conveni de patrocini / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]