CB Santa Perpètua-Caldes B

El sènior masculí A del Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar el Club Natació Caldes B per 62 a 43 en el darrer partit de la fase regular i va evitar el descens directe de categoria. Els perpetuencs han ocupat finalment la quarta posició per la cua i s’hauran de jugar la permanència en una eliminatòria contra el Martorell B.

El primer partit el jugaran fora aquest cap de setmana i el segon a casa. Si cap dels dos equips no guanya els dos partits, s’haurà de disputar un tercer fora de la nostra localitat

Els d’Àngel López van afrontar el darrer partit de la fase regular amb l’obligació de guanyar per no dependre de tercers en el seu objectiu d’evitar el descens directe. Els dos darrers classificats baixaven directament i un d’ells era ja segur el Club Natació Caldes B. El Santa Perpètua va començar el partit amb un parcial de 8 a 0 i sempre va anar per davant al marcador. El primer quart va acabar amb un resultat de 15 a 5. Durant el segon quart, els locals van arribar a guanyar de quinze (20-5), però els visitants van reaccionar i es van col·locar a només quatre punts (25-21) després d’un parcial de 5 a 16. El Santa Perpètua guanyava al descans de vuit punts (31-23). La represa va començar amb un parcial de 8 a 0 favorable als locals, que, al final del tercer quart, tenien un avantatge d’onze punts (41-30). El darrer quart va ser també de domini local fins al marcador final de 62 a 43.

D’altra banda, el sènior masculí B del CB Santa Perpètua jugarà diumenge el primer partit de la Copa Primavera a la pista del Sant Adrià C. Havien de debutar el cap de setmana passat, però el seu rival es va retirar.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]

El femení de la UCF Santa Perpètua empata contra l'Inter Vallès
12 Abr 2024 09:32 - RedaccióEl femení de la UCF Santa Perpètua empata contra l'Inter Vallès

El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a dos a casa contra l'Inter Vallès. [ ... ]