L'atleta perpetuenc Marc Tort s'ha proclamat subcampió de Catalunya veterà en pista coberta de 1.500 metres. Tort va obtenir la medalla de plata en la prova celebrada el 6 de març a Sabadell. El perpetuenc, que defensava la samarreta del Club Atlètic Mollet però que està molt vinculat al Club Esportiu Fondistes Fem Força de Santa Perpètua, va fer una gran cursa i va estar a un pas de fer-se amb la medalla d'or.

En una competició amb setze corredors, Tort va arribar a tenir un avantatge important sobre el segon, però, en el tram final, va ser superat per un rival.

Fa dues temporades, el perpetuenc, que té 45 anys, ja va ser subcampió de Catalunya veterà a l'aire lliure en la prova dels 5.000 metres. Marc Tort participa habitualment en el Campionat de Catalunya de pista coberta i va alternant les curses de 1.500 i 3.000 metres. Ara, se centrarà en les curses populars i a l'estiu probablement participi en el Campionat de Catalunya a l'aire lliure.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]