Quarta derrota seguida del conjunt amateur de la UCF Santa Perpètua. Els de Juan Pedro Verjaga van caure dissabte a casa per 1 a 2 contra el segon classificat, el Llinars.  Els visitants es van avançar al minut 4 a la sortida d'un córner malament defensat pels locals.

El Santa Perpètua va buscar l'empat. Al minut 6, Dídac Fernández va estar a punt de sorprendre el porter rival des de lluny i, al minut 14, Pato va rematar de cap al travesser. Al minut 29, el Llinars va marcar el 0 a 2. Deu minuts després va arribar l'1 a 2. Va ser un gol en pròpia porta del Llinars en un córner.

A la segona part, els visitants es van tancar molt bé i el Santa Perpètua no va tenir cap ocasió de gol.

El proper cap de setmana, els perpetuencs aniran al camp del cuer, el Lliçà d'Amunt.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]