hola

El sènior de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Palau-Penya Barcelonista per 5 a 4. El partit va ser molt igualat, però, al final, els de Javi Sánchez van aconseguir tres punts molt valuosos en la seva lluita per evitar el descens. La primera fase va ser de clar domini local.

En dues ràpides accions de contracop van marcar Javi, al minut 4, i Ángel, al 5. David defensava bé la porteria perpetuenca i els locals van disposar de dues clares ocasions per ampliar el marcador. El Palau va reaccionar i va empatar amb gols als minuts 12 i 15. A falta d'onze segons per al descans, els visitants es van posar per davant.

A la segona part, va ser expulsat Alonso i el Palau va aprofitar la superioritat numèrica per marcar el 2 a 4. L'àrbitre ho va fer malament i va descentrar per moments els jugadors de l'Sport Sala. No obstant això, els de Santa Perpètua es van recuperar i van marcar dos gols seguits, un de Saúl i un altre d'Ángel. El tram final del partit va ser boig. L'Sport Sala va perdonar molt, fins i tot amb un xut al pal, però els visitants també van tenir les seves ocasions. Javi va establir el definitiu 5 a 4 al minut 18. El Palau encara va tenir temps d'enviar una pilota al travesser.

El proper cap de setmana, hi haurà descans i, després, l'Sport Sala visitarà la pista del Castellnou. L'Sport Sala és vuitè amb 15 punts i el Castellnou, sisè amb 23. Els perpetuencs s'han reforçat amb Oliver, que ja havia militat anteriorment a les files de l'Sport Sala.


Foto: Imatge del partit disputat contra el Palau / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]