El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 3 a 0 el Palautordera. Els perpetuencs comencen l'any mantenint la bona dinàmica amb la qual van acabar el 2015.El primer equip ocupa l'onzena posició a la taula.

Durant els primers minuts contra el Palautordera, el Santa Perpètua va tenir dues ocasions molt clares. Albert Verjaga va fer una gran acció, però va xutar fora per poc. Després, un defensa visitant va treure una pilota sota pals.
El Palautordera també va tenir les seves oportunitats, però es va trobar al davant un porter perpetuenc molt inspirat. Iván va mantenir la porteria a zero amb actuacions de mèrit.

L'1 a 0 va arribar en el darrer minut de la primera part. Pato es va quedar sol davant del porter visitant i el va batre. Al minut 51, Guillermo Palma va realitzar una gran jugada, però Pato no va poder rematar. Set minuts després, Iván va evitar l'empat. Al minut 62, Albert Verjaga va fer el 2 a 0.  La feina dels perpetuencs va tenir com a premi un tercer gol, que va marcar Imanol al minut 81. Abans del final, Rafa Cholbi va treure una pilota que ja entrava a la porteria perpetuenca.

El proper cap de setmana, el Santa Perpètua jugarà al camp de la Torreta. El Santa Perpètua és onzè al grup 9 de la Tercera Catalana amb 20 punts. El seu proper rival, que ve de guanyar el Santa Eulàlia de Ronçana per 1 a 3, és tercer amb 33 punts.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]