El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va perdre dissabte per 2 a 3 contra el Canovelles. Els perpetuencs van pagar amb una nova derrota les greus errades defensives. El Canovelles va fer el 0 a 1 al minut 17. Va ser un gran gol precedit d'un regal en defensa del Santa Perpètua. Al minut 22, Rafa Cholbi va empatar. Abans del descans, Pato va tenir dues bones ocasions, però el porter visitant va respondre bé.

Al minut 56, el porter local, Iván, es va veure sorprès per un xut molt llunyà, que va significar l'1 a 2. El Canovelles va marcar l'1 a 3 al minut 63. A partir d'aquest moment, el Santa Perpètua va gaudir de moltes ocasions. Al minut 76, un defensa va treure una rematada de Pato que ja entrava a la porteria. Al minut 87, Pato va marcar el 2 a 3, però ja no hi va haver temps per res més.

El Santa Perpètua de futbol va caure dissabte per 2 a 3 contra el Canovelles. El conjunt perpetuenc jugarà el proper cap de setmana al camp de la Penya Barcelonista de Sant Celoni.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]