hola

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el termini d’inscripcions per a la primera passejada de la nova temporada del cicle A cent cap als cent. L’activitat està adreçada als majors de seixanta anys. La primera sortida tindrà lloc el 19 de novembre a Palau-solità i Plegamans. Les persones interessades es poden inscriure fins al 12 de novembre al Pavelló d’Esports.

Santa Perpètua participa, un any més, en el cicle de passejades per a la gent gran A cent cap als cent. L’activitat és organitzada per la Diputació de Barcelona i diversos consistoris. En aquesta ocasió, Santa Perpètua ha quedat enquadrada juntament amb els municipis de Palau-solità i Plegamans, Corbera de Llobregat i Els Hostalets de Pierola. 

Santa Perpètua acollirà la segona passejada el 27 de gener, mentre que la tercera sortida serà a Corbera el 24 de febrer i la darrera a Els Hostalets de Pierola el 31 de març. 

Les passejades per a la gent gran tenen una molt bona acollida a la nostra localitat. El projecte és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i promou propostes relacionades amb activitats físiques i exercici en general adreçades a persones de més de 60 anys. Aquesta activitat és una eina per a la millora de la salut que promou la cohesió de grups i les relacions interpersonals per tal de millorar la qualitat de vida del col·lectiu de la gent gran. 

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ers va adherir l’any 2008 al programa A cent cap als cent, que inclou quatre passejades per temporada. L’objectiu del cicle és fomentar l’interès entre la gent gran a fer caminades amb regularitat, relacionar-se amb el medi ambient i fomentar les relacions interpersonals.  Les passejades compten amb guies especialitzats que donen informació sobre l’entorn.


Foto: Cicle de passejades de 2014 a Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]