hola

Una dotzena de membres de l’Associació de Disminuïts de Santa Perpètua de Mogoda participaran aquest dijous en una jornada d’equitació adaptada, organitzada per la regidoria d’Esports i la Diputació de Barcelona. La jornada es realitzarà al Centre Hípic la Malla, a la comarca d’Osona.

L’equitació adaptada afavoreix la millora de l’equilibri i la mobilitat, la comunicació, millora el to muscular, la deambulació i coordinació, augmenta el control de reflexes, facilita la capacitat de relaxació muscular i millora l’autoestima.

Els objectius de la jornada són establir contacte amb aquest esport i experimentar les sensacions que aporta muntar a cavall així com conèixer els hàbits i els comportaments de ponis i cavalls. Els membres de l’associació de Disminuïts de Santa Perpètua faran l’activitat acompanyats de personal de la regidoria d’Esports i d’alguns pares.

La jornada d’equitació adaptada s’emmarca en el Programa esportiu per a persones amb discapacitats de la Diputació de Barcelona, al qual està adherit l’Ajuntament de Santa Perpètua. Aquest programa es fonamenta en els beneficis a nivell físic, psíquic i socials que aporta practicar esports recreatius en el medi natural; aquests beneficis es veuen incrementats amb la interacció dels animals, com és el cas d’aquesta activitat d’hípica adaptada.


Foto: Imatge d'arxiu d'una hípica a Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]