hola

L'Espanyol jugarà aquest divendres davant el Villarreal; un partit especial per a Gerard Moreno, que podria enfrontar-se, per primera vegada, al seu exequip. El davanter perpetuenc ha reconegut que els seus cinc anys en terres castellonenques van ser molt positius i ha afegit que guarda un gran record de la gent encara que té clar que aquest divendres lluitarà pels tres punts.

"És un partit molt especial. Vaig passar cinc temporades allà i m’aprecien. Vaig estar bé a la ciutat, al club i amb els companys i conservo amics. La gent em va tractar molt bé i a la meva família també; em quedo amb això", ha manifestat Gerard en declaracions que recull el web del club. El perpetuenc ha deixat clar, en qualsevol cas, que "sortirem a mort i a guanyar". Del Villarreal ha indicat que és un equip "que pot lluitar pels llocs de dalt. Marcelino treballa molt bé els seus equips, té una plantilla amb jugadors que porten anys i és un equip dur i molt ben treballat, però anirem a guanyar els tres punts. Nosaltres haurem d'estar bé al darrere i ser eficaços a dalt". Respecte al seu primer partit i als càntics de suport de la grada, el davanter ha deixat clar que no jugarà amb més pressió per moltes expectatives que hagi creat el seu fitxatge. "Em trec pressió perquè vull gaudir del moment; estic a casa meva. Conec gent en aquest club i això em fa tenir confiança",ha afegit. Sobre les seves primeres setmanes a l'Espanyol, ha comentat que els companys són "espectaculars. Arribes i tot t'ho posen molt fàcil; el grup és espectacular". El davanter va debutar ja en el primer partit de lliga, va sortir en el minut 57, contra el Getafe, on l'Espanyol es va imposar per un gol a zero. 

L'Espanyol va presentar Moreno el 14 d'agost en un acte que es va celebrar a l'estadi Power8 Stadium i al que van assistir més d'un centenar de pericos. El futbolista va oferir la seva primera roda de premsa com jugador del RCD Espanyol. En les seves primeres declaracions, el davanter va assegurar que es tracta d'un dia "molt important" i va afegir que era "un somni" que tenia des de petit. "Vull gaudir de l'experiència, de tornar a casa amb la família, la meva gent, els meus amics. Avui és un dia especial, sóc d'aquí, em considero perico, conec molta gent del club i ara em tocarà jugar en comptes de recollir pilotes. És un somni que tenia des de petit", va explicar.


Foto. Gerard Moreno el dia del seu debut amb la samarreta del RCD Espanyol / RCD Espanyol

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]