El primer equip de la UCF Santa Perpètua ha acabat la lliga en quarta posició després de guanyar dissabte per 6 a 2 el Martorelles en el darrer partit de la lliga. Els perpetuencs van arribar a perdre per 0 a 2, però li van donar la volta al marcador i van golejar un conjunt inferior.

Al minut 4, Pato ja va disposar d'una ocasió clara per marcar, però va xutar una mica alt. Els visitants van fer el 0 a 1 al minut 11 en un contracop. Al minut 34, el Martorelles va estar a punt de marcar el 0 a 2 i, en la següent acció, Dídac Fernández va enviar una pilota al pal i Juanjo va obligar el porter visitant a lluir-se.

Al començament de la segona part, va arribar el 0 a 2. La reacció del Santa Perpètua va ser espectacular. Pato, de cap, va marcar l'1 a 2 al minut 53. Quatre minuts després, Sergio va fallar un penal, però, de seguida, Jerry va empatar.

Al minut 60, Dani Martínez va xutar al pal. Després, Pato, de xilena, va posar per davant el Santa Perpètua. En el tram final, primer Albert i després Dani Martínez van fer dos grans gols. Adrián González va tancar la golejada.

El Santa Perpètua acaba la lliga en quarta posició al grup 9 de la Tercera Catalana. L'equip perpetuenc ha sumat 64 punts, vint victòries, quatre empats i deu derrotes. El Santa Perpètua, tot i començar la lliga molt malament, ha lluitat gairebé fins al final per la segona posició del grup, que donava dret a jugar la promoció d'ascens a Segona Catalana.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]