El conjunt amateur de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 1 a 0 l'Atlètic del Vallès i s'ha situat a només quatre punts de la promoció d'ascens quan falten sis jornades per acabar la lliga. L'únic gol del partit el va fer Dani Martínez al minut 77. El Santa Perpètua ha guanyat els tres darrers partits que ha disputat.

Aquesta jornada, el conjunt local s'ha vist beneficiat per la derrota del Parets a casa contra el líder, les Franqueses. Així, les Franqueses, amb una plantilla formada per diversos exjugadors perpetuencs, suma 69 punts i cada vegada té més a prop el títol de lliga. El Parets és segon amb 58 punts i ara mateix jugaria la promoció d'ascens. La Torreta també té 58 punts, mentre que el Santa Perpètua és quart amb 54.

El proper cap de setmana, els perpetuencs aniran al camp de la Penya Barcelonista de Sant Celoni, que és tretzè amb 35 punts i que ve de perdre per 2 a 0 contra el Palau.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]