El conjunt amateur de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova per 4 a 1. Els perpetuencs van haver de lluitar molt per sumar els tres punts. La primera part va ser força disputada. Al minut 20, els visitants van fer el 0 a 1.

Lamas va enviar una pilota al pal al minut 31 en l'ocasió més clara dels locals durant la primera part. La segona part va ser dominada pel Santa Perpètua, però el Vilanova va protagonitzar contracops molt perillosos. Els visitants van tenir opcions per sentenciar, però no les van aprofitar. El Santa Perpètua va continuar lluitant i al minut 73 Valera va empatar de cap a la sortida d'un córner. Tres minuts després, Guillermo Palma va executar una falta directa i li va donar una passada a Dani Martínez, que va rebre una falta dins de l'àrea. El mateix Dani va transformar el penal.

La tranquil·litat va arribar al minut 85. Pato va xutar al pal i Dani va aprofitar el rebuig per fer el 3 a 1. En el temps de descompte, Maikel va marcar un gran gol des de fora de l'àrea.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]